UHP Water Jetting

UHP, Ultra højtryks rensning, også ofte kaldet for waterjetting. Denne type udstyr bruges ofte som alternativ til sandblæsning - til at fjerne beton, maling, korrosion etc.

Pieter Mouritsen A/S udfører desuden UHP cold cutting – som er skæring af beton og stål med ultra højtryksvand – en metode der er godkendt til brug i ATEX klassificerede områder, ofte benyttet på offshore installationer samt raffinaderier.

Ultra Højtryksrensning teknologi sikrer en let tilgængelig tilgang til en effektiv, og miljøbevidst metode for afrensning.

Processen bruger ingen blæsemiddel, og vores effektive elektriske pumper med lavt vandforbrug udmærker sig desuden ved at være godkendt til brug i ATEX klassificerede områder.

UHP processen er baseret på vandets energi og kraft, der rammer overfladen og opnår en afrensende effekt.
Ved UHP rensning opnås der ikke yderligere ruhed på jern ståloverflade, men processen efterlader overfalden ren og med samme ruhed som da stål emnet blev fabrikeret / sandblæst.

Pieter Mouritsen A/S er medlem af den anerkendte The Water Jetting Association og tilbyder sikkerheds kurser for UHP brugere.

For yderligere information
kontakt venligst:

Pieter Mouritsen
Managing Director

Telefon: +45 4697 5210
Send e-mail: pm@pm.dk