PIETER MOURITSEN A/S STØTTER TEAM RYNKEBY

December 2017: Pieter Mouritsen A/S har indgået et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris for at støtte børn med kritisk sygdom.


Når Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, cykler til Paris til sommer, er det med støtte fra Pieter Mouritsen A/S.

Pieter Mouritsen A/S har indgået et sølvsponserat for at bakke op om det arbejde, som Team Rynkebys 1.950 ryttere og 500 hjælpere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island gør for børn med kritiske sygdomme.

Alle de penge, som Team Rynkeby indsamler i Danmark i forbindelse med cykelturen til Paris, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

 

”Team Rynkeby er et enormt godt initiativ, hvor sponsor donationer og frivillig arbejdskraft går op i en højere enhed, og støtter op omkring et specifikt tema. 

Her er vi fuldt ud overbeviste om, at vores støtte hjælper og gør en forskel. 

Samtidig er Team Rynkeby indbegrebet af de allerbedste værdier omkring team-spirit, sundhed og motion - værdier vi i høj grad også identificerer os med hos PM”.  

siger Indehaver, Pieter Mouritsen.

 

275 mio. kr. til syge børn

Det er 17. gang, at Team Rynkeby cykler til Paris til fordel for kritisk syge børn. Første gang var i 2002, hvor 11 motionscykelryttere blev samlet om det gode formål. I dag er Team Rynkebys cykeltur til Paris en af de største og mest synlige motions- og velgørenhedsbegivenheder i Norden.

- Deltagerne på Team Rynkeby dækker selv de omkostninger, de har i forbindelse med turen til Paris. Og da Rynkeby Foods og God Morgon dækker alle administrative omkostninger i Team Rynkeby Fonden, så kan vi sende alle indsamlede penge ubeskåret videre til de organisationer, som vi samarbejder med i de seks lande, vi opererer i, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Størstedelen af de indsamlede penge bruges til at finansiere forskning, mens en mindre del bruges på oplysning samt direkte støtte til de ramte børn og deres familier.

Igennem årene har Team Rynkeby indsamlet knap 275 millioner kroner til børn med kritisk sygdom. Alene i 2017 donerede velgørenhedscykelholdet 65,2 millioner kroner til kritisk syge børn i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 30. juni til den 7. juli 2018. Se mere her: www.team-rynkeby.dk.