Danmarks Indsamlingen 2020

22. Jan 2020:

Billede fra vore kollegaer Kurt Rasmussen og Steen Rasmussen's test af en af ruterne for Flügger Danmarkstafetten, som er et af de gode initiativer der støtter op om Danmarkdsindsamlingen 2020.  

Pieter Mouritsen Airtech A/S bevæggrunde for igen i år at støtte velgørenhedsorganisationer som Danmarks Indsamlingen er kort og godt fordi vi gerne vil støtte og hjælpe mennesker rundt omkring i verden som er i nød. Mennesker som ikke har samme gode privilegier som vi har her i Danmark. Mennesker som vi med en lille hjælp/indsats kan hjælpe således at de på en holdbar og vedvarende måde kan løfte sig ud af absolut fattigdom.

Vi ser det som en naturlig del af måden vi behandler andre mennesker på, at vi hjælper dem som har brug for hjælp.

Vi stoler på de organisationer der er repræsenteret under Danmarks Indsamlingen. På mine rejser ud til forskellige steder i verden, er jeg blevet bekræftet i at hjælpen hjælper. At pengene bliver brugt klogt og at det er med de lange briller på hvor de enkelte mennesker bliver hjulpet til at hjælpe sig selv ud af fattigdom. Holdbare løsninger som spreder sig som ringe i vandet i de små lokalsamfund.