Cookie- og privatlivspolitik

Maj 2018: COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK for Pieter Mouritsen A/S

1. Ejeroplysninger

Denne politik gælder for:

Pieter Mouritsen A/S
Lanciavej 13
7100 Vejle
CVR.: 30207955
mail@pm.dk

2. Formål med denne politik

2.1. Denne persondatapolitik regulerer for alt handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med Pieter Mouritsen A/S CVR.nr: 30207955 - herefter nævnt som "PM".

2.2. Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan vores virksomhed behandler personoplysninger. Det er PM’s mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares.

3 Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning herunder) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside

Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. Vi bruger informationen til løbende at give besøgende den bedst mulige brugeroplevelse.

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din browser. Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på pm.dk

På vores website anvender vi cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling. Disse hjælper os med at analysere, hvordan brugere anvender hjemmesiden. Vi gør brug af disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, til at indsamle rapporter om aktivitet på hjemmesiderne til operatører af hjemmesiden og til at yde andre serviceydelser med relation til hjemmesideaktivitet og Internetbrug. Vi vil også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor dette er påkrævet ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Pieter Mouritsen A/S.

Læs mere om cookies her (eksternt link)

pm.dk anvender vi følgende cookies:

1. Part cookies

Navn

Anvendelse

Levetid

agree_cookies

Sættes når den besøgende har accepteret cookies til at forhindre cookie-popup’en i at blive vist igen.

90 dage fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmsiden

has_js

Bliver sat for at kunne sikre en alternativ løsning til brugere der ikke benytter javascript.

Når browseren lukkes

Cookies vedr. statistik

Navn

Udbyder

Anvendelse

Levetid

_ga

google.com

Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

2 år fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmsiden

_gat

google.com

Anvendes af Google Analytics til at nedjustere hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

1 minut fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

_gid

google.com

Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

1 dag fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

Cookies vedr. markedsføring

Navn(e)

Udbyder

Anvendelse

Levetid

act, c_user, datr, fr, m_pixel_ratio, pl, presence, sb, wd, xs

facebook.com

Disse cookies bliver sat af Facebook for at se om brugere har liket os på Facebook, og for at Facebook kan bruge informationer til at levere reklamer og sponsorerede opslag på deres Platform. For mere info om disse cookies besøg Facebooks cookie policy statement

Op til 2 år.

Du bestemmer selv, om du vil tillade cookies

Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere. Vær opmærksom på, at du kan få problemer med at visse funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke tillader cookies.

Du kan slette cookies

Du kan også slette cookies via menuen i din browser. Vær opmærksom på, at de bliver oprettet igen, næste gang du besøger vores eller andres websites, medmindre du har ændret dine indstillinger for cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere.

4. Hvilke oplysninger indhenter vi?

4.1. Automatisk indsamlede data
Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugerven-lighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os.
Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav.

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:
https://www.google.com/intl/da/policies/

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her:
https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

4.2. Oplysninger du selv afgiver
I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

  • Oplysninger du deler med os via sociale medier.
  • Oplysninger sendt på e-mail.
  • Oplysninger du deler med os via tilmelding vores nyhedsbrev

5. Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

5.1. Formål med indsamling
Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.
  • Optimering af vores digitale løsninger.
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger, m.m. via digitale løsninger.
  • Ordrebehandling og kommunikation i forbindelse med din ordre eller andre forespørgsler til os.
  • Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon.
  • Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data.

5.2. Hvem får adgang til oplysningerne?
- Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i PM til de formål, som er anført i pkt. ‎2 ovenfor.

6. Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

6.1. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år efter afslutning af dit kundeforhold hos dem.

7. Dine rettigheder

7.1. I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:
Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger PM behandler om dig.
Du kan til enhver tid anmode om at PM korrigerer eller sletter visse typer af oplysninger.

7.2. Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

8. Sikkerhed

8.1. Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

9. Kontakt

9.1. Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på mail@pm.dk. Virksomheden kan endvidere træffes på 7555 4664 indenfor normale kontortider.

9.2. Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Vi retter henvendelse til dig i tilfælde af væsentlige ændringer i form af en synlig meddelelse på vores websites eller e-mail.

10. Version

10.1. Denne privatlivspolitik er senest ændret den 25. maj 2018.