Cookies & Privacy Policy

Maj 2018: PRIVATLIVSPOLITIK for Pieter Mouritsen A/S

1. Formål med denne politik

1.1. Denne persondatapolitik regulerer for alt handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med Pieter Mouritsen A/S CVR.nr: 30207955 - herefter nævnt som "PM".
1.2. Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan vores virksomhed behandler personoplysninger. Det er PM’s mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares.

2. Hvilke oplysninger indhenter vi?

2.1. Automatisk indsamlede data
Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugerven-lighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os.
Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav.

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:
https://www.google.com/intl/da/policies/

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her:
https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

2.2. Oplysninger du selv afgiver
I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

  • Oplysninger du deler med os via sociale medier.
  • Oplysninger sendt på e-mail.
  • Oplysninger du deler med os via tilmelding vores nyhedsbrev

3. Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

3.1. Formål med indsamling
Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.
  • Optimering af vores digitale løsninger.
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger, m.m. via digitale løsninger.
  • Ordrebehandling og kommunikation i forbindelse med din ordre eller andre forespørgsler til os.
  • Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon.
  • Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data.

3.2. Hvem får adgang til oplysningerne?
- Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i PM til de formål, som er anført i pkt. ‎2 ovenfor.

4. Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

4.1. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år efter afslutning af dit kundeforhold hos dem.

5. Dine rettigheder

5.1. I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:
Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger PM behandler om dig.
Du kan til enhver tid anmode om at PM korrigerer eller sletter visse typer af oplysninger.
5.2. Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

6. Sikkerhed

6.1. Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

7. Kontakt

7.1. Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på mail@pm.dk. Virksomheden kan endvidere træffes på 7555 4664 indenfor normale kontortider.
7.2. Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Vi retter henvendelse til dig i tilfælde af væsentlige ændringer i form af en synlig meddelelse på vores websites eller e-mail.

8. Version

8.1. Denne privatlivspolitik er senest ændret den 25. maj 2018.